Ujul

Musikkteater litt utenom det vanlige

Du som stresser fra kjøpesenter til kjøpesenter, som svetter i møtet med store familiemiddager, som synes julestemninga sitter litt vel langt inne. Du mørketidsdeprimerte juleskeptiker som ikke nødvendigvis gleder deg til jul. Og som er lei av alt skal være så helsikes koselig hele tiden.

Onsdag 7. desember, 19:00 Svømmehallen Scene

Torsdag 8. desember, 19:00 Svømmehallen Scene

Flere visninger: Der arrangementet har flere visninger, vil du som abonnent få billett til en av visningene. Bruk merknadsfeltet om du ønsker en bestemt dag.

Nøtteknekkeren

Førjulsballett med julemagi

Velkommen til en eventyrlig førjulsballett fylt med vakker musikk og dans, en stor klype kjærlighet og en liten dose magi.

Fredag 25. november, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Lørdag 26. november, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Flere visninger: Der arrangementet har flere visninger, vil du som abonnent få billett til en av visningene. Bruk merknadsfeltet om du ønsker en bestemt dag.

Radhe Radhe: Rites of Holi

Fargesprakende vår i musikk og film

En fargesprakende feiring av våren og kjærligheten er akkurat hva vi trenger i november – en vitamininnsprøytning på vei inn i årets mørkeste fase.

Torsdag 17. november, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Det beste fra La Bohème

Operafest med store følelser

Høstens operasatsning fra oss i Arktisk Filharmoni blir virkelig det beste av det beste! Vi gir deg høydepunktene fra en av tidenes største operasuksesser, La Bohème. Selvsagt med et realt stjernelag av solister og vår egen sjefdirigent Christian Kluxen.

Søndag 23. oktober, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Abonnentenes eksklusive

Kun for abonnenter

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger.

Onsdag 12. oktober, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Gustav Mahler – Sanger om en vandrer

Maria Forsström med sinfoniettaen

En dyp kjærlighetssorg fikk den unge Gustav Mahler til å skrive sin første sangsyklus. Han skrev selv både teksten og musikken til Lieder eines fahrenden Gesellen, hvor handlingen er inspirert av hans ulykkelige kjærlighetsforhold til sopranen Johanna Richter.

Torsdag 22. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

From Where I Stand

Elisabeth Kristensen Eide med sinfoniettaen

Svaret på hva musikken betyr tar aldri feil. Med det utgangspunktet er det viktigste for komponisten Mark Adderley at du som lytter har din helt personlige opplevelse av kveldens bestillingsverk.

Torsdag 15. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Londonsymfonien

Víkingur Ólafsson med Arktisk Filharmoni

Vi åpner høstsesongen med den siste hiten fra «symfonienes far», Joseph Haydn. I tillegg får du høre brennhete Vikingur Ólafsson som solist i Mozarts klaverkonsert nr. 23. Men aller først får du høre musikk av en kjent rockegitarist med en fot på vei over i den klassiske musikken.

Fredag 2. september, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.