Radhe Radhe: Rites of Holi

Fargesprakende vår i musikk og film

En fargesprakende feiring av våren og kjærligheten er akkurat hva vi trenger i november – en vitamininnsprøytning på vei inn i årets mørkeste fase.

Torsdag 17. november, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Abonnentenes eksklusive

Kun for abonnenter

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger.

Onsdag 12. oktober, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

From Where I Stand

Elisabeth Kristensen Eide med sinfoniettaen

Svaret på hva musikken betyr tar aldri feil. Med det utgangspunktet er det viktigste for komponisten Mark Adderley at du som lytter har din helt personlige opplevelse av kveldens bestillingsverk.

Torsdag 15. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Londonsymfonien

Víkingur Ólafsson med Arktisk Filharmoni

Vi åpner høstsesongen med den siste hiten fra «symfonienes far», Joseph Haydn. I tillegg får du høre brennhete Vikingur Ólafsson som solist i Mozarts klaverkonsert nr. 23. Men aller først får du høre musikk av en kjent rockegitarist med en fot på vei over i den klassiske musikken.

Fredag 2. september, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.