Solen, min far. Jorda, min mor

En hyllest til Nils-Aslak Valkeapää

Bli med oss i hyllesten av bautaen Nils-Aslak Valkeapää, og kom samtidig nærere en av vår generasjons viktigste kunstnere, og hans verk.

Torsdag 18. november, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Abonnentenes eksklusive

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger. I tillegg til konserten vil dere som abonnenter også få førstehånds presentasjon av konsertene for vårsesongen 2022, og selvfølgelig en liten oppmerksomhet fra oss i Arktisk Filharmoni.

Tirsdag 19. oktober, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Hornmesteren Vlatković

Bach, Telemann og Dvořák

Med oss på laget til denne konserten har vi fått Radovan Vlatković , tidligere førstehornist i Berlin Radio Symphony Orchestra. Han blir med oss på en reise fra Bach til Telemann og Dvořák.

Torsdag 14. oktober, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Guy Braunstein med sinfoniettaen

Bach - Brahms - Saint-Saëns

Fiolinvirtuosen Guy Braunstein er spillende leder og solist med sinfoniettaen. Med seg har han den anerkjente fløytesolisten Gili Schwarzman. Vi får et vakkert program som spenner fra barokk til romantikk, med komponistene Bach, Brahms og Saint-Saëns.

Torsdag 16. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Fredag 17. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Av smittvernhensyn: Der arrangementet må ha flere visninger, vil du som abonnement få billett til en av visningene.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.