Verdenspremierer på Ravel

- og kortreiste stjerner

To urframføringer av selveste Maurice Ravel (1875-1937)! Dessuten får vi møte et stjernelag med tre nordnorske musikere med internasjonal solistkarriere: Hamida Kristoffersen, Miriam Helms Ålien og Audun Iversen.

Torsdag 27. januar, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Abonnentenes eksklusive

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusive kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger. I tillegg til konserten vil dere som abonnenter også få førstehånds presentasjon av konsertene for høstsesongen, og selvfølgelig en liten oppmerksomhet fra oss i Arktisk Filharmoni.

Onsdag 30. mars, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Schuberts 5.symfoni

Nielsen og Mazzoli

Vi er veldig stolte over å kunne presentere vår nye klarinettist Kenny Keppel som solist i Carl Nielsens klarinettkonsert. I tillegg gleder vi oss stort over at vi for første gang får besøk av den sveitsiske toppdirigenten Christoph Mueller, som blant annet skal lede orkesteret i Schuberts Symfoni nr. 5.

 

Fredag 22. april, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Siste Mesterverk

Brantelid og Kluxen

Vi gleder oss over at den internasjonalt feirede cellisten Andreas Brantelid er tilbake hos oss – denne gang for å spille Prokofjevs Sinfonia Concertante. Sammen med vår sjefdirigent Christian Kluxen og symfoniorkesteret kan vi love en følelsesladd kveld med praktfull musikk, der vi også spiller de siste mesterverkene fra Lili Boulanger og Béla Bartók.

Fredag 18. februar, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.