Det beste fra La Bohème

Operafest med store følelser

Høstens operasatsning fra oss i Arktisk Filharmoni blir virkelig det beste av det beste! Vi gir deg høydepunktene fra en av tidenes største operasuksesser, La Bohème. Selvsagt med et realt stjernelag av solister og vår egen sjefdirigent Christian Kluxen.

Søndag 23. oktober, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Abonnentenes eksklusive

Kun for abonnenter

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger.

Onsdag 12. oktober, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Gustav Mahler – Sanger om en vandrer

Maria Forsström med sinfoniettaen

En dyp kjærlighetssorg fikk den unge Gustav Mahler til å skrive sin første sangsyklus. Han skrev selv både teksten og musikken til Lieder eines fahrenden Gesellen, hvor handlingen er inspirert av hans ulykkelige kjærlighetsforhold til sopranen Johanna Richter.

Torsdag 22. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Londonsymfonien

Víkingur Ólafsson med Arktisk Filharmoni

Vi åpner høstsesongen med den siste hiten fra «symfonienes far», Joseph Haydn. I tillegg får du høre brennhete Vikingur Ólafsson som solist i Mozarts klaverkonsert nr. 23. Men aller først får du høre musikk av en kjent rockegitarist med en fot på vei over i den klassiske musikken.

Fredag 2. september, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.