Abonnentenes eksklusive

Kun for abonnenter

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv konsert kun for abonnenter.

Tirsdag 5. mai, 19:00 Stormen konserthus, Lille sal

Skjebnesymfonien

Beethoven + Sibelius

Intet Beethoven-jubileum uten hans 5. symfoni – Skjebnesymfonien. I tillegg får du denne kvelden høre Måneskinnssonaten og Jean Sibelius 5. symfoni.

Søndag 26. april, 18:00 Stormen konserthus, Store sal

Lidenskap og lengsel

Beethoven og Schumann med Yegor Shevtsov

Vår nye pianist var den beste av 122 søkere til jobben, og han forlot en profesjonell karriere i USA for å ta jobben i Arktisk Filharmoni. Her får du høre hva virtuosen Yegor Shevtsov er god for.

Torsdag 19. mars, 19:00 Stormen konserthus, Store Sal

Musikernes egen favoritt

- og etterlengtet gjensyn med stjernecellist Brantelid

Mange vil kanskje huske cellisten Andreas Brantelids forrige besøk i Bodø, da han i mai 2019 var solist med Arktisk Filharmonis Symfoniorkester. Det var et ualminnelig vellykket første møte, og det resulterte i et umiddelbart ønske om å få ham tilbake igjen.

Fredag 13. mars, 19:00 Stormen konserthus, Store Sal

Kornstad & Angelico

To tenorer og en mezzosopran

Hva gjør du når du er en av Norges ledende jazzsaxofonister–og operasanger? Da skriver du til Arktisk Filharmoni og foreslår noe helt spesielt.

Torsdag 6. februar, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Operagalla 2020

Vokal helaften i full symfoni

Hvorfor ikke starte året med en skikkelig fest? Vi ser ingen grunn til å la være, og tradisjonen tro inviterer vi til vår svært populære Operagalla også i 2020.

Onsdag 8. januar, 19:00 Stormen konserthus, Store Sal

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.