Brahms´ 2. symfoni med Kluxen

Varme, lys og framtidshåp

Kjenn det store symfoniske bruset stige fra orkesteret i Brahms´ andre symfoni – og la lydmalende filmatisk musikk ta deg med tilbake til 1930-tallets Hollywood og Detroit.

Fredag 3. desember, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Klippeøerne

Konsertant opera av Ole Olsen

Høstens operaopplevelse i nord blir verdenspremiere på den den 102 år gamle operaen Klippeøerne av Ole Olsen. Aldri før har man kunnet oppleve hele denne operaen med symfoniorkester, kor og fem solister på scenen.

Fredag 29. oktober, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Abonnentenes eksklusive

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger. I tillegg til konserten vil dere som abonnenter også få førstehånds presentasjon av konsertene for vårsesongen 2022, og selvfølgelig en liten oppmerksomhet fra oss i Arktisk Filharmoni.

Tirsdag 19. oktober, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Romeo og Julie

I samarbeid med Hålogaland Teater

Vi tar del i feiringen av Hålogaland Teaters 50-årsjubileum med en konsertforestilling der du får to mesterverk i ett: En tilpasset og oppdatert versjon av Shakespeares mest berømte skuespill og den fantastiske musikken komponert av Sergej Prokofjev – framført av skuespillere fra HT sammen med Arktisk Filharmoni.

Fredag 27. august, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Nye og gamle klanger

Sinfoniettaen, Berit Norbakken og Jean Thorel

På vei tilbake fra pandemien feirer vi nye og gamle bekjentskaper – på scenen og i musikken.

Torsdag 30. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Guy Braunstein med sinfoniettaen

Bach - Brahms - Saint-Saëns

Fiolinvirtuosen Guy Braunstein er spillende leder og solist med sinfoniettaen. Med seg har han den anerkjente fløytesolisten Gili Schwarzman. Vi får et vakkert program som spenner fra barokk til romantikk, med komponistene Bach, Brahms og Saint-Saëns.

Torsdag 16. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Fredag 17. september, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Av smittvernhensyn: Der arrangementet må ha flere visninger, vil du som abonnement få billett til en av visningene.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.