Romantisk klimaks

Beehoven, Wagner og Mahler

Gjør deg klar for et dypdykk i romantikkens mestere, hvor du får høre Audun Iversen som solist med Arktisk Filharmoni.

Torsdag 27. januar, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Kriikku og Weiss

Klarinettvirtuos i verdensklasse

Tim Weiss dirigerer sinfoniettaen i et program som i sin helhet vies til musikk fra dette årtusen. I verket Hysterisis får vi høre den finske klarinettvirtuosen Kari Kriikku som solist – med den moderne musikken som sitt spesialfelt, gjester han jevnlig de største orkestrene i verden.

 

Torsdag 10. mars, 19:00 Stormen konserthus, Lille sal

Abonnentenes eksklusive

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusive kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger. I tillegg til konserten vil dere som abonnenter også få førstehånds presentasjon av konsertene for høstsesongen, og selvfølgelig en liten oppmerksomhet fra oss i Arktisk Filharmoni.

Onsdag 30. mars, 19:00 Stormen Konserthus, Lille Sal

Mozart og Haydn

Påskekonserten 2022

Tradisjonen tro innleder vi høytiden med påskekonsert i Bodø domkirke – et tradisjonsrikt samarbeid mellom Bodø domkor og Arktisk Filharmoni.

Torsdag 7. april, 19:00 Bodø domkirke

Schuberts 5.symfoni

Nielsen og Mazzoli

Vi er veldig stolte over å kunne presentere vår nye klarinettist Kenny Keppel som solist i Carl Nielsens klarinettkonsert. I tillegg gleder vi oss stort over at vi for første gang får besøk av den sveitsiske toppdirigenten Christoph Mueller, som blant annet skal lede orkesteret i Schuberts Symfoni nr. 5.

 

Fredag 22. april, 19:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Beethoven-Pastoralesymfonien

Kluxen og Mayer

Den lyse og vårlige Pastoralesymfonien er Beethovens skildring av et landlig, idyllisk landsskap i Wiens utkant. I tillegg får vi høre Albrecht Mayer fra Berliner Philharmoniker som solist i den svært virtuose obo-konserten til Richard Strauss. Vi kan ikke tenke oss en mer passende måte å avslutte vårsesongen for symfoniorkesteret på.

 

Fredag 29. april, 18:00 Stormen Konserthus, Store Sal

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.