Abonnentenes eksklusive

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusive kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger. I tillegg til konserten vil dere som abonnenter også få førstehånds presentasjon av konsertene for høstsesongen, og selvfølgelig en liten oppmerksomhet fra oss i Arktisk Filharmoni.

Torsdag 31. mars, 19:00 Tromsø Kulturhus, Hovedscenen

Mozarts Rekviem

Påskekonserten 2022

Mystiske omstendigheter omkring tilblivelsen, og det faktum at komponisten selv aldri fullførte verket før han døde, gjør Wolfgang Amadeus Mozarts udødelige dødsmesse til kanskje musikkhistoriens mest diskuterte verk. Når du i  tillegg får høre Stabat Mater av Antonio Bononcini, tror vi den tradisjonsrike påskekonserten med Vokal Nord og Arktisk Filharmoni vil bidra til høytidsstemning uken før påske.

Torsdag 7. april, 19:00 Tromsø Domkirke

Fredag 8. april, 19:00 Tromsø Domkirke

Flere visninger: Der arrangementet har flere visninger, vil du som abonnent få billett til en av visningene. Bruk merknadsfeltet om du ønsker en bestemt dag.

Mozart: Symfoni nr. 29

Henning Kraggerud og kammerorkestret

Mozart skrev sin 29. symfoni i 1774. Da var han 18 år (!).

Fredag 22. april, 19:00 Tromsø Kulturhus, Hovedscenen

Siste Mesterverk

Brantelid og Kluxen

Vi gleder oss over at den internasjonalt feirede cellisten Andreas Brantelid er tilbake hos oss – denne gang for å spille Prokofjevs Sinfonia Concertante. Sammen med vår sjefdirigent Christian Kluxen og symfoniorkesteret kan vi love en følelsesladd kveld med praktfull musikk, der vi også spiller de siste mesterverkene fra Lili Boulanger og Béla Bartók.

Torsdag 17. februar, 19:00 Tromsø Kulturhus, Hovedscenen

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.