Mørketidskonserten

Lette franske toner i Nordens Paris

Årets mørketidskonsert lyser opp med lette franske klanger, med musikk av Ravel, Debussy, Boulanger og Satie.

Torsdag 24. november, 19:00 Tromsø domkirke

Fredag 25. november, 19:00 Tromsø domkirke

Flere visninger: Der arrangementet har flere visninger, vil du som abonnent få billett til en av visningene. Bruk merknadsfeltet om du ønsker en bestemt dag.

Abonnentenes eksklusive

Kun for abonnenter

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv kammerkonsert kun for abonnenter – hva som står på programmet er ennå hemmelig, men vi kan love fin musikk, hyggelig stemning og forfriskninger.

Tirsdag 18. oktober, 19:00 Tromsø Kulturhus, Hovedscenen

Lorenza Borrani med kammerorkesteret

Schubert og Pettersen

Det gleder oss stort å få ønske stjerneskuddet Lorenza Borrani velkommen til Arktisk Filharmoni for første gang! Borrani er en av de virkelig store musikerne i Europa, og er internasjonalt svært etterspurt, både som solist, kammermusiker, konsertmester og spillende orkesterleder.

Torsdag 29. september, 19:00 Tromsø domkirke

Fredag 30. september, 19:00 Tromsø domkirke

Flere visninger: Der arrangementet har flere visninger, vil du som abonnent få billett til en av visningene. Bruk merknadsfeltet om du ønsker en bestemt dag.

Perler og gallestein fra barokken

Erik Fosnes Hansen og Henning Kraggerud med kammerorkesteret

Vivaldi, Bach og Händel er noen av komponistene du får høre musikk av denne kvelden. Vi gleder oss over at den fantastiske sopranen Berit Norbakken deler scene med oss igjen, og ikke minst over at den prisbelønte forfatteren Erik Fosnes Hansen skal dele historier han har skrevet for denne anledningen om komponistene og tida de levde i.

Torsdag 22. september, 19:00 Tromsø Kulturhus, Hovedscenen

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.