Abonnentenes eksklusive

Kun for abonnenter

Tradisjonen tro har vi en egen og eksklusiv konsert kun for abonnenter.

Onsdag 6. mai, 19:00 KulturHuset, Hovedscenen

Påskekonserten

Haydns Nelson-messe

Music for troubled times var den opprinnelige tittelen på Joseph Haydns nydelige Nelson-messe, og det er ingen tvil om at mye udødelig kunst har blitt skapt når forholdene rundt har vært utfordrende og belastende.

Torsdag 2. april, 19:00 Tromsø Domkirke

Kraggerud og søstrene Ose

Fiolinist og fløytister i verdensklasse

Kammerorkesterets kunstneriske leder Henning Kraggerud har denne gangen invitert tvillingsøstrene Maria og Ingrid Ose – fløytister på topp internasjonalt nivå – for å spille Mozart, Chopin og hans egne komposisjoner, spesialskrevet for dem.

Torsdag 26. mars, 19:00 KulturHuset, Hovedscenen

Prokofjev og Beethoven

Med stjerneskuddet Lorenza Borrani

Det gleder oss stort å få ønske stjerneskuddet Lorenza Borrani velkommen til Arktisk Filharmoni for første gang! Borrani er en av de virkelig store musikerne i Europa, og er internasjonalt svært etterspurt, både som solist, kammermusiker, konsertmester og spillende orkesterleder.

Fredag 20. mars, 18:00 Sparebankens Festsal

Beethoven spesial

7. symfoni og fiolinkonserten

I år er det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født, og det kommer vi til å markere flere ganger i løpet av 2020 – på vår måte. Først ut er hans 7. symfoni – og en Beethoven-verdenspremiere!

Lørdag 22. februar, 18:00 KulturHuset, Hovedscenen

Kingwings møter Arktisk Filharmoni

Åpningskonsert Nordlysfestivalen

Hva skjer når Kingwings Crew featuring Neguin (Red Bull BC One All Star) møter klassisk musikk? Vi vet ikke, men vi tror det blir helt rått!

Fredag 24. januar, 19:00 KulturHuset, Hovedscenen

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.