Kjærlighet i kontortida

Karens spilleliste for lysere tider - samt mental avspenning på hjemmekontoret.

Vår kjære bratsjist Karen Aukner er i samme situasjon som veldig mange foreldre for tida, der hun sjonglerer «hjemmekontor» med hjemmebarnehage/skole. Men Karen vet råd. Her er en hilsen vi har fått fra henne – inkludert link til anbefalt musikk:

«Jeg fant fram litt solskinn og sjelefred fra innspillingsarkivet vårt – musikk som varmer mens vi venter på lysere tider. Eller kanskje det er godt med noen minutters ro for å takle en bekymringsfull tid, med eller uten bråkete hjemmekontor.

Fra plata «Solnatt» med nordnorske artister som har skrevet nye sanger til de som skal sove i midnattsola – til en glitrende stjernetrompetist fra Venezuela, Vivaldis vårfest, Beethovens sjelfulle fiolinkonsert, Goldbergvariasjonenes sjelefred, og litt nordnorsk hav og poesi.

God lytting 🙂

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.