jublende publikum og konfetti i Stormen Konserthus

Dette betyr gjenåpningen hos oss

Vi gleder oss stort over at regjeringen sist lørdag fjernet de aller fleste restriksjonene og åpnet samfunnet til en tilnærmet normalsituasjon igjen.

For oss betyr det en hel del:

Plass til flere – noen flyttes 

Gjennom pandemien har vi hatt klare begrensninger for hvor mange vi har hatt lov til å ha i salene våre. En rekke av våre konserter har vært utsolgte det siste året, og mange har vært fortvilte over ikke å ha fått tak i billett.

Nå er restriksjonene som begrenser antallet publikum i salen fjernet, og dermed får flere sjansen til å oppleve orkesteret i salene.

Ettersom vi har solgt billetter til de kommende konsertene med avstandskravene som var gjeldende fram til sist lørdag, har vi relativt mange avsperrede seter mellom de allerede solgte plassene. For å sikre oss at så mange som mulig får komme til oss, vil noen av de som har kjøpt billett(er) flyttes én eller to plasser fra opprinnelig tildelt sete.

Vi vil kontakte de dette gjelder, og sørge for informasjon og nye billetter til disse.

Lunsjkonsertene 

Under pandemien har til vi, av smittervernårsaker, innført billettsalg til lunsjkonsertene våre. Når vi nå får åpne opp til en normalsituasjon, vil de bli gratis igjen.

Men merk: I Bodø vil det fortsatt være slik at alle som vil komme på lunsjkonsertene hver fredag kl.12.00, må hente ut en billett på forhånd i Stormen Konserthus. Den vil være gratis.

I Tromsø vil vi gå tilbake til ordningen fra før pandemien, der vi åpner dørene kl. 11.30 og slipper publikum inn helt til at det er fullt (maksimalt 120).

De som allerede har kjøpt billett til kommende lunsjkonserter, vil få den refundert.

Vi er utrolig glade for å kunne invitere enda flere til konsertene våre igjen – og ønsker deg hjertelig velkommen!

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.