17.mai-konsert Bodø

Festkonsert

På nasjonaldagen inviterer Arktisk Filharmoni, Stormen Konserthus og Kyiv Solists til storslått festkonsert og et musikalsk pusterom i feiringen!

Her byr vi på herlig nasjonalromantisk musikk av Halvorsen og Grieg i tillegg til Barndomsminner fra Nordland og selvfølgelig Nasjonalsangen.

Konserten ledes av dirigent Anna Hartmann og du får høre sangsolistene Maria Nohr (mezzo) og Thuva Frydenlund (sopran).

Konserten er gratis, men du må hente ut billett i billettskranken i Stormen Konserthus. Billetter kan hentes fra og med 5. mai og det utleveres maks 4 billetter pr. person.

Vi ønsker at billetter som ikke kan benyttes returneres til skranken slik at noen andre kan få gleden av å oppleve konserten.

Obs. Dersom du ikke sitter i ditt sete ved konsertstart kl. 14.00 risikerer du å miste plassen til noen andre.

Åpent hus på Stormen Konserthus

I tillegg til festkonserten kl. 14:00 har vi åpent konserthus fra kl. 11:00-14:00, med aktiviteter for barn, salg av kaffe, kaker, is og brus.

Også i år blir det 17. mai-studio med streaming fra Stormen Konserthus. Denne finner sted fra kl 1500-1715. Du kan se sendingen på Stormens Youtube-kanal, eller via Stormen Konserthus eller Bodø Kommunes Facebook-side.

Årets programledere er Knut Folkestad og Emilie Tverbak. Det vil bli intervjuer i studio samt høydepunkter fra dagens markering rundt om i byen. Sendingen avsluttes med hovedtalen.

Link til sendingen offentliggjøres på Stormens hjemmeside samt sosiale media.

Åpent hus arrangeres i samarbeid med Stormen Konserthus, Coop Nordland og 17. mai-komiteen.