Nasjonaldagsfeiring

17. maikonsert

På nasjonaldagen inviterer Arktisk Filharmoni som vanlig til festkonsert og et musikalsk pusterom.

Se datoer, og kjøp billetter

17. maikonsertene på KulturHuset i Tromsø og Stormen Konserthus i Bodø har blitt en tradisjon, og 2020 blir intet unntak. Vi får med oss flere gjester i et program nasjonaldagen verdig.

Detaljert program og medvirkende annonseres senere.

Som tidligere år er arrangementet gratis, og grunnet begrenset med plasser må man hente billetter i billettluka.  Info om utdeling av disse kommer senere. Vi ønsker at billetter som ikke kan benyttes returneres til luka, eller gis bort til noen som vil få glede av dem.