17. mai- konsert i Tromsø

Festkonsert

På nasjonaldagen inviterer Arktisk Filharmoni, TOF-Janitsjaren og Tromsø Akademiske Kvinnekor til storslått festkonsert og et musikalsk pusterom i feiringen!

Her byr vi på herlig nasjonalromantisk musikk av Edvard Grieg og Ole Bull, og selvfølgelig Nasjonalsangen.

Ragnhild Hemsing er spillende leder for kammerorkesteret, og hun er i tillegg solist på både hardingfele og vanlig fele.

I tillegg får du høre egne avdelinger med både TOF-Janitsjaren og Tromsø Akademiske Kvinnekor.

Konserten er gratis, men du må hente ut billett på forhånd, enten på nett eller i billettskranken i kulturhuset.

Det utleveres maks 4 billetter pr. person.

Vi ønsker at billetter som ikke kan benyttes returneres til skranken slik at noen andre kan få gleden av å oppleve konserten.

Obs. Dersom du ikke sitter i ditt sete ved konsertstart kl. 14.00 risikerer du å miste plassen til noen andre.