Familiearrangement

Åpent Konserthus

Stormen Konserthus og Arktisk Filharmoni inviterer til Åpent konserthus!

Se datoer, og kjøp billetter

Denne junilørdagen vil det igjen være liv og røre i hele huset, og nysgjerrige store og små kan se fram til en dag stappfull av aktiviteter. Mange av Bodøs fremste kulturaktører er med oss på laget, og sammen skal vi skape en dag full av musikalsk glede og moro.

Prøv en rekke ulike instrumenter, se gratis forestillinger og konserter, prøv deg som dirigent eller komponist, delta i sang- og drama- klasser, lek med røyk- og lydeffekter på scenen, prøv deg som visuell kunstner og kos deg i kafeen. For anledningen har vi også åpnet deler av huset som ikke vanligvis er tilgjengelige for publikum – så bli med backstage i øverom og korridorer!

Følg med for mer info og tidspunkt når det nærmer seg.