Musikere i snø på svalbard

Adventskonsert

Klassisk julestemning med Maria og Aleksander Nohr

Det blir virkelig klassisk julestemning når Arktisk Filharmonis har med seg søsknene Maria og Aleksander Nohr på scenen..

Se info, datoer & billetter

Eller hva sier du til smakebiter fra blant annet Nøtteknekkeren og Juleoratoriet, O Helga natt og selvfølgelig Nordnorsk julesalme?

Mezzosopran Maria Nohr

Foto: Martin Eilertsen

Mezzosopranen Maria Nohr er kjent for sin naturlige, vakre klang, og sin sterke tilstedeværelse på scenen. Hun er utdannet fra Musikkonservatoriet i Trondheim, og hun mottok «Arvefølgerprisen» av Arve Tellefsen i en alder av 18 år. Hun har tidligere sunget med Arktisk Filharmoni en rekke ganger – i operaoppsettningen Eugen Onegin, musikalen Sound of Music og Mozarts requiem, for å nevne noen.

Baryton Aleksander Nohr

Foto: Kristine Hellemo Larsen

Aleksander Nohr har siden debuten i 2014 begeistret publikum med sin imponerende baritonstemme, og gode skuespillerferdigheter. Han har sin sangutdanning fra Musikkonservatoriet i Trondheim og Operaakademiet i København. Han gjorde sin debut på den profesjonelle operascenen i Bizets Carmen på Den Kongelige Opera i København. Han har siden vært å høre i en rekke roller med oss i Arktisk Filharmoni, blant annet som toreadoren i fjorårets oppsetning av Carmen. I tillegg har han vært å høre på operaen i både København og Oslo, og som konsertsanger med kjente orkestre som Mahler Chamber Orchestra og Copenhagen Phil.

Ulik orkesterbesetning

I Rønvik og Skjerstad Kirke møter du oss som sinfonietta, det vil si et mini-symfoniorkester. I Misvær kirke hører du vår strykekvintett, pianist og trompetist.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.