AIŌN

Norgespremiere på Festspillene i Nord-Norge

Åpningsforestillingen for Festspillene i Nord-Norge 2022 er en spektakulær danseforestilling som er like mye et visuelt eventyr som en storslått symfonisk lydopplevelse.

Se info, datoer & billetter

AIŌN er inspirert av en abstrakt opplevelse av tid og reisen mellom dimensjoner, der musikk og bevegelse fusjonerer med visuelle effekter på en spektakulær måte. Konsertopplevelsen har fått strålende anmeldelser, og har blant annet blitt beskrevet som «electrifying» og «force of nature» av internasjonale kritikere.

Koreograf Erna Ómarsdóttir og komponist Anna Thorvaldsdottir inviterer publikum med til en fantastisk konsertopplevelse. Musikken fremføres av Arktisk Filharmoni under ledelse av stjernedirigenten Anna-Maria Helsing, mens Iceland Dance Company fra Reykjavik skaper bevegelse og menneskeliggjør musikken.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.