Evergreens og tapas

Arktisk Filharmoni på Urtehagen

Velkommen til konsert med trio fra Arktisk filharmoni hos Urtehagen på Tofte.

Søndag inviterer vi til en koselig stund med mat og musikk i samarbeid med Kulturveien og Urtehagen på Tofte. Urtehagen serverer lokal tapastallerken og Arktisk filharmoni spiller blant annet tolkninger av Evert Taube, samt en rekke «evergreens».

Tapastallerkenen som serveres er kortreist og inneholder blant annet varmrøkt laks fra Lakselva, omelett med egg fra Demmo gård, kjøttlefse med kjekjøtt fra Misværgeitas delikatesser m.m. Det blir salg av mineralvann, øl og vin.

På grunn av Covid- 19 blir det forhåndssalg av billetter og antall plasser er begrenset til 20. Påmelding med fullt navn gjøres til Hanna Tidslevold (Urtehagen) på SMS eller telefon 951 55 525.

Konserten er et samarbeid mellom Kulturveien, Urtehagen på Tofte, Bodø Rhythm Group og Arktisk Filharmoni.