Bass og Bayer på Bådin

Bass-o-rama

Bli med kontrabassistene våre på bryggeri! Det blir bayer, bass og hyggelig stemning som oppvarming før årets ølefestival på Bådin Bryggeri.

Vi garanterer en humørfylt happening når kontrabassistene våre Jorun, Ingvild og Stein slår seg sammen med selveste Knut Erik Sundquist, også kjent som «verdens beste kontrabassist».

Det blir musikk for kontrabass ispedd morsomme historier og anekdoter i en uformell setting på bryggeriet. Her får du garantert vite det du ikke viste du trengte å vite om kontrabass. Musikken spenner fra kjente klassiske mestere som Puccini til Tom Waits.

I tillegg får du høre nylig vinner av Sámi Grand Prix, joikeren Ingá-Máret Gaup Juuso. Sammen med bassistene gjør hun bestillingsverket Máttagit for joik og kontrabass, av Svante Henryson.

Dørene åpnes 19:00
Konsertstart 20:00