Bodø BEAT - åpnings­konsert

Fra et slag til et verk

Vi gleder oss stort til å være med på åpningen av Bodøs splitter nye slagverkfestival – Bodø BEAT.

Trommeslagere, perkusjonister og paukister fra store deler av Europa samles i Bodø denne helga. Sammen med dem kan du oppleve konserter, mesterklasser og workshops innen alt fra klassisk slagverk til tradisjonell norsk og sveitsisk folkemusikk.

På festivalens åpningskonsert kan du høre Arktisk Filharmonis sinfonietta både alene og i samspill med slagverkere fra nær og fjern. Det blir musikk fra ulike stilperioder, men med det til felles at slagverkinstrumentene har en sentral rolle. Du får blant annet høre musikk av pioneren John Cage og minimalisten Philip Glass.