Fiolinister på stupetårnet i Alfheim Svømmehall

Strømmekonsert fra Alfheim svømmehall

Digital lunsjkonsert: Mozart og Händel/Halvorsen.

Fiolin- og bratsjduo spiller Mozart og Händel/Halvorsen.

Se datoer, og kjøp billetter

Lunsjkonsert fra Alfheim svømmehall

Alfheim svømmehall i Tromsø er tømt for vann, men nå har vi fylt den med musikk🎶 På ukens lunsjkonsert – fra svømmehallen – serverer vi både Mozart + Händel/Halvorsen🎻 😊

Publisert av Arktisk Filharmoni Fredag 8. mai 2020

Denne fredagen inviterer vi til en vakker konsert med Yuko Kawami, fiolin og Julia Neher, bratsj. På programmet står W. A Mozarts duo for fiolin og bratsj i G-dur og Händel/Halvorsens kjente Passacaglia.

Mozarts duo for fiolin og bratsj i G-dur er komponert i stil av Joseph Haydns yngre bror, Michael Haydn og ble i første omgang komponert i Michael Haydns navn for å hjelpe han ut av en knipe. Senere ble Mozart satt opp som den riktige komponist og dette er et av to verker som han har komponert for fiolin og bratsj.

Konserten spilles som sagt i Alfheim svømmehall, tegnet av arkitekten Jan Inge Hovik, samme arkitekt som tegnet Ishavskatedralen. Yuko Kawami sier at hun håper at den gamle svømmehallen kan tas i bruk til noe annet fordi det er alt for synd å stenge. Hun sier også at det var smertefullt å se at vannet ble tappet ut, men også at det var artig å fylle hallen med musikk.

Våre populære lunsjkonserter på fredager klokken 12:00, i både Bodø og Tromsø, har blitt en fast tradisjon for mange. Nå er lunsjkonserten blitt digital, og vi strømmer til deg der du er.

Vi serverer en halvtime med musikk – smør en deilig lunsj, eller finn fram matpakka og nyt konserten hjemme, i kantina eller hvor du måtte befinne deg.

Konserten er gratis.