Flygel og TV-kamera til streamingkonsert

Strømmekonsert fra Bodø

Digital lunsjkonsert uke 20

Fagott og Klaver

Se info, datoer & billetter

DIgital lunsjkonsert

Kombinasjonen Robert Schumann og Evert Taube er kanskje ikke vanlig, men i morgen, fredag, blir det nettopp den i en nydelig (digital) lunsjkonsert fra Stormen Konserthus. Først får du høre George/Yegor Shevtsov (piano) og Knut Thorbjørnsen (fagott) spille Schumanns "Fantasiestücke" før Ellen Jenssen (fløyte), Ingvild Maria Mehus (kontrabass) og Martin Högberg (gitar) spiller et vakkert Taube-potpourri. For de av dere som er i Bodø, er det også mulig å få med seg en lunsjkonsert for publikum med Ellen, Ingvild og Martin i Stormen samme dag kl.12.00. Noen få billetter er fortsatt tilgjengelig på vår hjemmeside arktiskfilharmoni.no.

Publisert av Arktisk Filharmoni Fredag 15. mai 2020

Denne fredagen spiller Knut Thorbjørnsen, fagott og Yegor Shevtsov, klaver Fantasiestücke, op. 73 av Schumann.

Våre populære lunsjkonserter fredager klokken 12:00, i både Bodø og Tromsø, har blitt en fast tradisjon for mange. Nå er lunsjkonserten blitt digital, og vi strømmer til deg der du er.

Vi serverer en halvtime med musikk – smør en deilig lunsj, eller finn fram matpakka og nyt konserten hjemme, i kantina eller hvor du måtte befinne deg.

Konserten er gratis.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.