Flygel og TV-kamera til streamingkonsert

Strømmekonsert fra Stormen Bibliotek

Digital lunsjkonsert

Denne uken tar Arktisk Filharmonis blåsekvintett turen i Stormen bibliotek med folkemusikk på programmet.

Se datoer, og kjøp billetter

Lunsjkonsert fra Stormen Bibliotek 24.april 2020

God morgen! Var du med oss og hørte folkemusikk fra Rorbua pub i Tromsø i går? På dagens lunsjkonsert serverer vi mer folkemusikk, denne gang fra Stormen bibliotek i Bodø – med vår blåsekvintett 🎶 Takk til fotografer og teknikere fra Stormen Konserthus som står for de fine lyd- og bildeopptakene. Finn fram matpakka eller smør deg en deilig lunsj, og ta en kunstpause i hverdagen, hvor enn du er akkurat i dag 😊

Publisert av Arktisk Filharmoni Fredag 24. april 2020

Ta en kunstpause i hverdagen!

Denne uken tar Arktisk Filharmonis blåsekvintett turen til Stormen bibliotek med folkemusikk på programmet.

Musikken er skrevet av danske Erik Waldejer, tidligere solooboist i Stavanger Symfoniorkester. Han har i tillegg bakgrunn fra rock, folk og jazz, og har skrevet mye musikk i disse sjangrene. På ukens lunsjkonsert får vi servert verket Fjellsanger, hvor første sats er en ren komposisjon av Waldejer, mens de tre siste er bearbeidelser av folkemusikk.

Våre populære lunsjkonserter fredager klokken 12:00, i både Bodø og Tromsø, har blitt en fast tradisjon for mange. Nå er lunsjkonserten blitt digital, og vi strømmer til deg der du er.

Vi serverer en halvtime med musikk – smør en deilig lunsj, eller finn fram matpakka og nyt konserten hjemme, i kantina eller hvor du måtte befinne deg.

Konserten er gratis.