kammerorkesteret i banksalen

Musikkonservatoriet og Arktisk Filharmoni

Eksamenskonserter

Denne kvelden vil et knippe avgangsstudenter spille sine eksamenskonserter sammen med vårt kammerorkester og dirigent Anna F. Hartmann.

Juni er for mange synonymt med mye å gjøre, sommerfugler i magen og eksamenstid. Det er det også i høy grad for Musikkonservatoriet ved UiT– Norges arktiske universitet sine aller beste studenter, nemlig avgangsstudentene ved mastergradsstudiet i musikkutøving.

Arrangementet er i regi av Musikkonservatoriet. Konserten er gratis og åpen for alle. Publikum må registrere seg ved inngang. Det er ikke mulig å reservere plasser på forhånd.
Dørene åpnes kl. 19.00