Eventyret om Beethoven

Beethoven for barn!

Husker du dukken Rosenstjert og Minken Fosheims serie «Eventyret om…»? Her er «Eventyret om Beethoven» – med Rosenstjert og Isa Katharina Gericke sammen med musikere fra Arktisk Filharmoni.

Se info, datoer & billetter

Gericke steppet inn da forestillingen «Eventyret om Telemann», i Minken Fosheims sykdomsfravær, skulle vises under Oslo Internasjonale Kirkefestival i 2018, og som mange husker gikk Fosheim bort senere samme år.

Nå kommer hun for å gjøre «Eventyret om Beethoven», basert på Minken Fosheims bok med samme navn. Med seg har hun dukkespiller Helene Byhring, som har mer enn 20 års erfaring med barn og teater og underviser ved Minken Fosheims Barneteater.

Her blir det både morsomme og nyttige historier og massevis av nydelig musikk i komponistens jubileumsår. I 2020 er det nemlig 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født.

Isa Katharina Gericke har også vært dukkespiller ved Riksteatret og er her nå – som hun var det med Minken Fosheim – med marionettedukken Baron von Rosenstjert.

I Beethoven-året har vi i Arktisk Filharmoni inngått et fint samarbeid med Isa Katharina Gericke og Helene Byhring, og sammen har vi utviklet forestillingen «Eventyret om Beethoven».

 


Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.