Eventyret om Beethoven

Relæxt familieforestilling

Husker du dukken Rosenstjert og Minken Fosheims serie «Eventyret om…»? Nå får du «Eventyret om Beethoven» relæxt – med Rosenstjert og Isa Katharina Gericke sammen med musikere fra Arktisk Filharmoni.

 

Se info, datoer & billetter

Relæxte konserter er åpent for alle, men de er spesielt tilpasset for barn, voksne og familier som kan oppleve det som utfordrende å delta på ordinære forestillinger. Les mer om hvilke tilpasninger vi har gjort for å skape en relæxt opplevelse på våre konserter nederst i saken.

Isa Katharina Gericke steppet inn da forestillingen «Eventyret om Telemann», i Minken Fosheims sykdomsfravær, skulle vises under Oslo Internasjonale Kirkefestival i 2018, og som mange husker gikk Fosheim bort senere samme år.

Nå kommer Gericke til oss for å gjøre en relæxt «Eventyret om Beethoven», basert på Minken Fosheims bok med samme navn. Med seg har hun dukkespiller Helene Byhring, som har mer enn 20 års erfaring med barn og teater og underviser ved Minken Fosheims Barneteater. Helene har vært dukkespiller ved Riksteatret, og er her nå – som hun var det med Minken Fosheim – med marionettedukken Rosenstjert.

Her blir det både morsomme og nyttige historier og massevis av nydelig musikk. I 2020 var det 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født.

I Beethoven-året startet vi i Arktisk Filharmoni et fint samarbeid med Isa Katharina Gericke og Helene Byhring, og sammen utviklet vi forestillingen «Eventyret om Beethoven».

Visuell guide: Relæxt – Eventyret om Beethoven

Les mer Relæxt

Under «Relæxt»-konserter gjør vi følgende tilpasninger:

Lyset i salen vil være dempet, men aldri slått av.
Vi har eliminert scenerøyk og strobebelysning.
Vi har justert lydnivået i de høyeste toppene.
Andre potensielle triggere spesifikt for forestillingen, kan du lese om på forhånd.
Vi lager en visuell guide som beskriver hele opplevelsen fra du kommer til konserten til forestillingens slutt.
Viktigst av alt:

Under relæxte forestillinger er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse, og rope.
Det er i tillegg lov til å gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske.
Du kan trekke deg tilbake i en skjermet sittegruppe i foajeen før, under eller etter forestillingen hvis du skulle ha behov for det.
Det vil være to verter inne i salen for å assistere publikum og være behjelpelig med det dere måtte trenge.

Kjøper du en billett til denne forestillingen, kan du få en billett på kjøpet –
for at du skal kunne ta med en venn som trenger det.
Se etter billettkategorien «Ta med en venn – 2 for 1»

Ordningen er støttet av:

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.