Isa Katharina Gericke og Baron Von Rosen

Eventyret om Beethoven

Beethoven for barn!

Arktisk Filharmoni avlyser/utsetter konserter

Basert på de nye rådene fra norske helsemyndigheter knyttet til smitterisiko i forbindelse med COVID-19 – og etter en grundig vurdering fra Arktisk Filharmonis ledelse – har vi valgt å avlyse/utsette alle våre konserter før påske.

Se info, datoer & billetter

Les mer her.

 

Husker du Minken Fosheims serie for barn om de klassiske komponistene? Kanskje du har møtt Dukken Rosenstjert også?

Velkommen til en barne- og familiekonsert fra Minkens berømte serie om de klassiske komponistene!

I Beethoven-året 250 år etter hans fødsel har vi gleden av å presentere et gjenhør med «Eventyret om Beethoven».

Dukken Rosenstjert og sopran Isa Katharina Gericke synger og forteller, i samspill med Beethovens vakre komposisjoner, spilt av Arktisk Filharmoni.

Ta med deg barn og barnebarn og hør på Beethoven for barn!

Isa Katharina Gericke er en av landets mest allsidige sanger med et repertoar som spenner fra barokk til samtid, via cabaret og romanser.  For det meste befinner hun seg på en konsert- eller operascene, men siden 2001 har hun også vært kunstnerisk leder av Glogerfestspillene i Kongsberg. Isa samarbeidet med Minken Fosheim ved flere anledninger, blant annet som skuespiller og sanger i «Eventyret om Kirsten Flagstad».

Helene Byhring Fosheim har fulgt Dukken Rosenstjert gjennom hele eventyrserien om de klassiske komponistene. Hun har vært engasjert ved Riksteatret, Annes Dukketeater og Minkens Barne- og Ungdomsteater.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.