Flere Farger Tromsø

En forestilling med vuggesanger, drømmer og leker

Velkommen til Flere Farger Tromsø, av og med elever fra IFK og integreringsklassen og 4. klassen ved Borgtun barneskole! Dette er en familieforestilling som passer for alle.

Se info, datoer & billetter

I en tid hvor diskriminering og rasisme er et økende problem også i Norge, ønsker prosjektet Flere farger Tromsø å snu alt på hodet.

Sammen med gode samarbeidspartnere, Hålogoland Teater, Tvibit og Kulta, gleder vi i Arktisk Filharmoni oss til å delta i dette viktige prosjektet.

Du kan lese mer om Flere Farger-prosjektet her.

Prosjektleder: Nasra Ali Omar, Tvibit
Kunstnerisk leder og dans: Sigurd Johan Heide
Sirkus og akrobatikk: Blythe Olson
Musikalsk leder: Ola Asdahl Rokkones
Tekst og språk: Rebekka Brox Liabø
Koordinator: Line Utkilen Sørensen, Kulta

Forestillingen er blitt til i samarbeid med Deltakerskolen, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni, Kulta, Tvibit og elever fra IFK Klassen og 4. klasse ved Borgtun barneskole. Bidragsytere er Tromsø kommune, Fargespill-stiftelsen, Hålogaland Teater, og Arktisk Filharmoni. Tvibit, Hålogaland Teater, Arktisk Filharmoni, og Kulta er samarbeidspartnere.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.