Ballettdansere i Bodøsjøen

Førjulsballett 2020 – Bodø

Vivaldis Årstidene og Tsjajkovskijs Serenade for strykere

Det blir ingen jul uten førjulsballett! I år blir førjulsballetten noe annerledes enn tidligere, men vi fårsom vanlig oppleve dansere fra Pias Ballettstudio.

Se info, datoer & billetter

På bakgrunn av myndighetenes oppdaterte råd om å begrense reiseaktivitet som følge av Covid 19 ser vi oss dessverre nødt til å avlyse orkesterets deltakelse på årets Førjulsbalett.

Vi har mange tilreisende musikere på forestillingen, og vil ikke kunne gjennomføre uten disse. Ballettforestillingen gjennomføres derfor med innspilt musikk over høyttaleranlegget i Stormen.

 

Programmet byr på stykket Becoming, hvor musikken er Tsjajkovskijs Serenade for strykere i C-dur, op. 48, og i tillegg Våren og Vinteren fra Vivaldis Fire årstider. Det hele ledes av dirigent Øyvind Bjorå.

I Becoming ønsker vi å besøke de unges hverdag. Gjennom dansen forsøker vi å speile bruddstykker fra det sosiale og det private hverdagsliv. Hvilke utfordringer møter man i overgangen barn til voksen? Er det annerledes å være ung i dag enn for 20 år siden ?

Dansere og koreografer har sammen lekt seg med og fundert over hvordan livet kan arte seg for denne aldersgruppen.

Sikker opplevelse i Stormen

Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at du skal få en trygg konsertopplevelse. 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.