Årstidene av Vivaldi

Førjulsballett 2020 – Tromsø

Det blir ingen jul uten førjulsballett!

Se datoer, og kjøp billetter

I år blir førjulsballetten noe annerledes enn tidligere. I Tromsø får vi som vanlig oppleve dansere fra Kulturskolen sammen med Arktisk Filharmoni.

Programmet byr på Vivaldis Fire årstider med Arktisk Filharmonis kammerorkester og leder og solist, Henning Kraggerud. Fra Kulturskolen danser grupper av de eldste elevene en årstid hver.

Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.