Dirigent som dirigerer orkester

Fredskonsert: Bruckners 8. symfoni

Nordland Musikkfestuke

Bruckners symfonier er på alle måter blant de største musikkverkene som noen gang er skrevet, og den 8. symfonien størst av de igjen. Med sin siste fullførte symfoni tar han oss med fra mørke til lys, fra den dypeste fortvilelse og fornemmelsen av fare til musikalske uttrykk for triumf og glede.

Sjefdirigent Christian Kluxen leder et av de største symfoniorkestrene som noen gang har spilt i Bodø, sammensatt av vårt eget Arktisk Filharmoni, Kyiv Soloists og Kuopio Symphony Orchestra / Kuopion kaupunginorkesteri. Gled deg til denne kraftfulle markeringen av samarbeid over landegrenser, av kunstens kraft og av troen på en fredelig framtid.