Dansende Giselle og adelsmannen Albrecht som tegninger.

Giselle

Romantisk førjulsballett

Årets førjulsballett må sies å være den ultimate romantiske ballett. Det er en fortelling om kjærlighet og svik, hvor publikum får drømme seg inn i en verden av mystikk, skjønnhet, fare og død.

Se info, datoer & billetter

Den vakre bondepiken Giselle har to menn i sitt liv – den ene vil ha henne, men selv ønsker hun en annen. Hun faller nemlig for flørtingen til den bedragerske adelsmannen Albrecht.

Dobbeltspill

Når hun så avslører hans dobbeltspill, at han allerede er forlovet med fyrstedatteren Bathilde, dør Giselle av hjertesorg i hans armer. Albrecht må siden ta konsekvensene av sitt forførende dobbeltspill …

På scenen står som vanlig dansere fra Kulturskolen i både kompani og soloroller, og med en gjestedanser i rollen som Albrecht.

10 år siden sist

Fra orkestergrava hører vi Arktisk Filharmoni under ledelse av dirigent Øyvind Bjorå.

Giselle har tidligere vært satt opp to ganger i Tromsø, og det er i år 10 år siden sist vi, i samarbeid med Kulturskolen, satte opp denne vakre og krevende balletten.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.