Hornmesteren Vlatković

Bach, Janáček og Dvořák

Med oss på laget til denne konserten har vi fått Radovan Vlatković , tidligere førstehornist i Berlin Radio Symphony Orchestra. Han blir med oss på en reise fra Bach til Janáček og Dvořák.

Se info, datoer & billetter

Radovan Vlatković  er anerkjent som en av de beste hornistene i verden og er nå professor i horn ved Mozarteum i Salzburg og ved Reina Sofia musikkskole i Madrid. Kroaten har gjennom et langt liv i musikken mottatt en rekke høythengende priser, deriblant førsteprisen under ARD International Competition i München i 1983, da den for første gang på 14 år ble tildelt en hornist.

Vlatković er svært allsidig og spiller alt fra barokk- til samtidsmusikk og for EMI Classics har han spilt inn alle Mozarts og Richard Strauss´ konserter for horn sammen med English Chamber Orchestra.

I Bodø skal han vise fram denne allsidigheten i samspill med Arktisk Filharmonis sinfonietta med et program bestående av Bach, Janácek, Arnold og Dvořák.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.