Ingvild Mehus og kontrabass i tre posisjoner

Ingvild og Ludde

Digital barnekonsert

Møt Ingvild og Ludde! Ludde er en over 100 år gammel kontrabass, og Ingvild er vår bassist. De øver sammen hver dag, og spiller konserter så ofte de kan.

Se info, datoer & billetter

Ingvild og Ludde

Møt Ingvild og Ludde! Ludde er en over 100 år gammel kontrabass, og Ingvild er vår bassist – de øver sammen hver dag, og spiller konserter så ofte de kan🎶Noen ganger er de ikke enige, og noen ganger krangler de – da kan det komme både høye og sure toner – men som regel er de skikkelig gode venner 🎻😊Digital barneforestilling for barnehagebarn og de minste skolebarna.

Publisert av Arktisk Filharmoni Lørdag 9. mai 2020

Noen ganger er de ikke enige, og noen ganger krangler de. Da kan det komme både høye og sure toner, men som regel er de skikkelig gode venner. 😊

Barneforestillingen Ingvild og Ludde har vært spilt i en rekke barnehager i Bodø-området, og dessuten i Longyearbyen. Som du sikkert har gjettet passer den godt for barnehagebarn og de minste i skolealder. Musikken du får høre er en blanding av kjente barnesanger og klassiske stykker.

På lørdag kan du strømme forestillingen her på vår nettside, eller på Facebook-siden vår.

Forestillingen er produsert i samarbeid med Nordland Fylkeskommune – Scene 8. Den digitale versjonen av forestillingen er produsert i samarbeid med Stormen Bibliotek og Stormen Konserthus.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.