strykekvartett i Elverhøy Kirke

strømmekonsert på langfredag

Jesu syv siste ord

Når de tradisjonelle påskekonsertene måtte avlyses, inviterer vi til konsert på nett i stedet.

Det blir en vakker time med musikk og refleksjon sammen med våre gode venner sametingspresident Aili Keskitalo, president Robert Mood i Norges Røde Kors, sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen, jurist Anine Kierulf, prest Siv Limstrand, biskop emeritus Tor Berger Jørgensen og prest Kjell Yngve Riise.

Vi spiller Haydns «Jesu 7 siste ord på korset» mens våre kjære venner leser sine egne, spesialskrevne tekster til hver av satsene.

Musikken spilles i Elverhøy Kirke i Tromsø, mens tekstene leses fra ulike lokasjoner.

Videoen er nå tilgjengelig i sin helhet her:

HAYDN – Jesu syv siste ord

Haydns verk "Jesy syv siste ord på korset". Vi fikk litt problemer med strømmingen av videoen, men her kan du nå se videoen i sin helhet. God fornøyelse 🎶🎻

Publisert av Arktisk Filharmoni Fredag 10. april 2020