Jul med Soetkin

Låter av Joni Mitchell, Kate Bush, Tom Waits med flere

Sammen med Soetkin Baptist gir vi deg et avbrekk i førjulsstresset – Med en samling låter som gir ro i sjela håper vi å sette deg i den rette stemningen på vei inn i høytiden.

Se info, datoer & billetter

Soetkin Baptist har de siste årene blitt et kjent navn i Bodøs kulturliv – som vokalist i en rekke ulike sjangere, som tolker av andres låter og komponist av egen musikk. Til denne konserten får hun med seg et stort band på scenen, bestående av både Bodø Rhythm Group og Arktisk Filharmonis sinfonietta.

Denne sammensetningen skulle passe den allsidige artisten godt, og programmet beveger seg på elegant vis innom flere ulike sjangre. Vi får høre en miks av Soetkins eget materiale sammen med kjente og kjære låter fra artister som blant andre Kate Bush, Joni Mitchell og Tom Waits. Vi lover et ettertenksomt avbrekk fra den hektiske førjulstida, ispedd et knippe julesanger som skulle sikre den rette stemninga i god tid før jul.

Konserten er i Svømmehallen Scene og det er free seating.

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.