Arktisk Filharmonis kammerorkester og Berit Norbakken

Klassisk maikonsert

med Berit Norbakken

På grunn av den krevende situasjonen vi er inne i med covid-19 tvinges stadig flere kulturhus og konsertarenaer til å stenge i april. Vi må derfor meddele dere at vi avlyser eller utsetter alle våre planlagte konserter.

Se info, datoer & billetter

Les mer her.


Vi gleder oss virkelig til å besøke Finnsnes igjen – og ikke minst er det en ære og glede å spille der i året Kulturhuset Finnsnes feirer 25-årsjubileum.

Da kommer orkesteret med fantastisk musikk av Edvard Grieg, Johan Svendsen, Geirr Tveitt og Felix Mendelssohn.

Og med oss på laget har vi den internasjonalt anerkjente sopranen Berit Norbakken – fra nettopp Finnsnes – som blant annet skal framføre Solveigs sang av Grieg.

I tillegg spiller vi både Det første møte og Våren av Norges mest kjente komponist.

Også Johan Svendsen er en bauta i norsk musikkhistorie, og under konserten vil publikum få høre fra hans vakre Strykeoktett i A-dur.

Arktisk Filharmoni – og kveldens spillende leder Are Sandbakken – er også svak for komponisten Geirr Tveitt, og vil spille Velkomne med æra denne kvelden – tillegg til Mendelssohns Strykersymfoni nr 10 i h-moll.

Kammerorkesteret, Are Sandbakken og Berit Norbakken lover å sette publikum på Finnsnes i 17. mai-stemning et par dager før nasjonaldagen.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.