Arktisk Filharmonis kammerorkester og Berit Norbakken

med Berit Norbakken

Klassisk maikonsert

Vi lader opp til nasjonaldagen i Kulturhuset Finnsnes 15. mai med Grieg, Svendsen og Tveitt på programmet. Og med vår nære venn og sopran Berit Norbakken på laget.

Se datoer, og kjøp billetter

Vi gleder oss virkelig til å besøke Finnsnes igjen – og ikke minst er det en ære og glede å spille der i året Kulturhuset Finnsnes feirer 25-årsjubileum.

Da kommer orkesteret med fantastisk musikk av Edvard Grieg, Johan Svendsen, Geirr Tveitt og Felix Mendelssohn.

Og med oss på laget har vi den internasjonalt anerkjente sopranen Berit Norbakken – fra nettopp Finnsnes – som blant annet skal framføre Solveigs sang av Grieg.

I tillegg spiller vi både Det første møte og Våren av Norges mest kjente komponist.

Også Johan Svendsen er en bauta i norsk musikkhistorie, og under konserten vil publikum få høre fra hans vakre Strykeoktett i A-dur.

Arktisk Filharmoni – og kveldens spillende leder Are Sandbakken – er også svak for komponisten Geirr Tveitt, og vil spille Velkomne med æra denne kvelden – tillegg til Mendelssohns Strykersymfoni nr 10 i h-moll.

Kammerorkesteret, Are Sandbakken og Berit Norbakken lover å sette publikum på Finnsnes i 17. mai-stemning et par dager før nasjonaldagen.