Dame som spiller cello i orkester.

Konsen & filharmonien

I klassisk samspill

Dyktige studenter fra byens eget musikkonservatorium i møter byens profesjonelle orkester.

Se info, datoer & billetter

Samarbeidet mellom Musikkonservatoriet og Arktisk Filharmoni har lang tradisjon og er et viktig samarbeid for begge institusjonene. Her sitter studenter og profesjonelle side ved side når vi dykker inn i det klassiske orkesterrepertoaret.

På denne konserten får du høre både Mendelssohn, Caplet og Beethoven, men aller først A walk to Beethoven av Britta Byström. Verket er skrevet spesielt til Arktisk Filharmoni, og henter inspirasjon direkte fra Beethovens 7. symfoni. Verket er tenkt som en introduksjon, noe som leder fram til Beethoven.

Som dirigent på konserten møter vi Garrett Keast. Han startet dirigentkarrieren som Associated Conductor ved New York Opera. Siden har han flyttet til Europa, og hatt engasjement ved operahus i Paris, Berlin, Wien og Baden-Baden. Han har også dirigert symfoniorkestre over store deler av Europa, inkludert flere danske orkestre.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.