Lørdag i Stormen

Konserter og aktiviteter for store og små

12. november slår «Lørdag i Stormen» på stortromma, og inviterer til konserter, dans og aktiviteter i hele huset. En rekke lokale kulturaktører går sammen om å skapespennende opplevelser for store og små.

Se info, datoer & billetter

38 unge talentfulle musikere fra Bodø Unge Strykere får dele scenen i samspill med musikere Arktisk Filharmoni. Filharmoniens musikere spiller dessuten en egen konsert med «salongmusikk» i foajeen.

Pias ballettstudio byr på danseoppvisning med Mini-kompaniet I tillegg får du sjansen til å prøve stilige ballettkostymer og dessuten lære litt dans sammen med Pias dyktige pedagoger og dansere.

Har du en drøm om å styre lyset på en stor rocke-konsert? På Sinus får du sjansen til å skru på spakene og lage spektakulært lys-show.

Sammen med Bodø Ungdomsteater kan du være med på teaterlek og har du en dirigent i magen kan du jammen svinge dirigentpinnen foran profesjonelle musikere.

Tidsplan: 

11.00 Dørene åpner
11.15 Pias ballett (Lille Sal)
12.00 Salongorkester (Foaje 1. etg)
12.15 Pias ballett (Lille sal)
13.00 konsert med Bodø unge stryker og Arktisk Filharmoni (Store sal)
13.15 Pias ballett (Lille sal)

Aktiviteter:

Prøv lyd og lys Sinus
Diriger profesjonelle musikere
Ansiktsmaling
Tegnekrok
Leker
Kafé

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.