Lunsjkonsert i Stormen Konserthus

Fire ekstra konserter før sommeren

Lunsjkonserter i Stormen Konserthus

Myndighetene har igjen åpnet for kulturopplevelser og nå spiller vi igjen lunsjkonserter i Stormen Konserthus. Det blir tre konserter til før vi tar sommerferie.

Se info, datoer & billetter

Retningslinjene tillater oss foreløpig å ta imot inntil 50 publikummere, så det er begrenset med plasser.

Trygg konsertopplevelse

Til forskjell fra vanlige lunsjkonserter, forhåndsselger vi nå billetter. Billettene koster kr 50,- (inkludert kaffe). Med forhåndssalg forsøker vi å unngå en større folkeansamling enn tillatt i forkant av konserten.

Vi følger selvfølgelig også alle andre sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.

I tillegg til å vise billett ved inngangen, må alle som skal være til stede på konserten oppgi navn og telefonnummer, samt skrive under på at de ikke har symptomer på luftveisinfeksjon. Dette er fordi vi ikke kan slippe inn publikum med selv lette sykdomssymptomer og vi ber om at du avstår fra å kjøpe billett dersom du har dette, eller har vært i nærheten av noen med smitte.

Flere konserter framover

Regjeringen har også sagt at den vil tillate konserter med inntil 200 mennesker i salen fra midten av juni, og det er signaler som ikke minst lover godt for høstsesongen.

Vi avventer litt med lunsjkonserter i Tromsø for å sikre oss at vi spiller på arenaer som tilfredsstiller de fortsatt høye kravene til smittevern, men vi gleder oss først og fremst over at vi får lov til å spille for publikum igjen og kommer tilbake med mer informasjon om flere konserter i tiden framover.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.