Fredager i foajeen

Lunsjkonsert

Ta en kunstpause i hverdagen!

Se info, datoer & billetter

Fra og med 3. og 10. september spilles det igjen lunsjkonserteer både i Bodø og Tromsø. Billetter for Tromsø er nå i salg, følg lenkene for hver dato nederst i denne saken. I Bodø starter salget 1.september.
Les om gjeldene smittevernregler i forbindelse med Covid 19 her.

Våre populære lunsjkonserter fredager klokken 12:00, i både Bodø og Tromsø, har blitt en fast tradisjon for mange.

Som følge av Covid-19 forhåndsselger vi nå billetter for å holde kontroll på hvor mange og hvem som kommer. Navn og kontaktinfo må registreres med tanke på smittesporing. Billettene koster kr 50,- (inkludert kaffe). Med forhåndssalg forsøker vi å unngå en større folkeansamling enn tillatt i forkant av konserten.

Vi følger selvfølgelig også alle andre sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.

Vi ikke kan slippe inn publikum med selv lette sykdomssymptomer og vi ber om at du avstår fra å kjøpe billett dersom du har dette, eller har vært i nærheten av noen med smitte.


Lenker til billettkjøp:

Lunsjkonserter i Stormen Konserthus, Bodø

Fredag 24. september

 

Lunsjkonserter i Tromsø Kulturhus

Fredag 24.september

Fredag 01.oktober

Fredag 08.oktober

Fredag 15. oktober

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.