Fredager i foajeen

Lunsjkonsert

Ta en kunstpause i hverdagen!

Se info, datoer & billetter

Fra og med 23. april spilles det igjen lunsjkonserteer både i Bodø og Tromsø. Billetter er nå i salg, følg lenkene for hver dato nederst i denne saken.
Les om gjeldene smittevernregler i forbindelse med Covid 19 her.

Våre populære lunsjkonserter fredager klokken 12:00, i både Bodø og Tromsø, har blitt en fast tradisjon for mange.

Som følge av Covid-19 forhåndsselger vi nå billetter for å holde kontroll på hvor mange og hvem som kommer. Navn og kontaktinfo må registreres med tanke på smittesporing. Billettene koster kr 50,- (inkludert kaffe). Med forhåndssalg forsøker vi å unngå en større folkeansamling enn tillatt i forkant av konserten.

Vi følger selvfølgelig også alle andre sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.

Vi ikke kan slippe inn publikum med selv lette sykdomssymptomer og vi ber om at du avstår fra å kjøpe billett dersom du har dette, eller har vært i nærheten av noen med smitte.


Lenker til billettkjøp:

Lunsjkonserter i Stormen Konserthus, Bodø

Fredag 28.mai (Utsolgt)

Fredag 04.juni (få ledige)

Fredag 11.juni (få ledige)

Fredag 18. juni

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.