Fredager i foajeen

Lunsjkonsert

Ta en kunstpause i hverdagen!

Våre populære lunsjkonserter fredager klokken 12:00, i både Bodø og Tromsø, har blitt en fast tradisjon for mange. Som følge av Covid-19 kan ikke lunsjkonsertene spilles som normalt.

Derfor forhåndsselger vi nå billetter. Billettene koster kr 50,- (inkludert kaffe). Med forhåndssalg forsøker vi å unngå en større folkeansamling enn tillatt i forkant av konserten.

Vi følger selvfølgelig også alle andre sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.

I tillegg til å vise billett ved inngangen, må alle som skal være til stede på konserten oppgi navn og telefonnummer, samt skrive under på at de ikke har symptomer på luftveisinfeksjon.

Dette er fordi vi ikke kan slippe inn publikum med selv lette sykdomssymptomer og vi ber om at du avstår fra å kjøpe billett dersom du har dette, eller har vært i nærheten av noen med smitte.

Lenker til billettkjøp:

Lunsjkonserter i september (Bodø)
Fredag 18. september med musikere fra Musikk i Nordland.
Fredag 25. september

Lunsjkonserter i september (Tromsø)
Fredag 18. september med Ensemble 415. (Få billetter igjen)
Fredag 25. september med vår cellist Håvard Bilsbak.

Lunsjkonserter i oktober (begge byer)
Fredag 02. oktober
Fredag 09. oktober