Mika Martinussen ved Beethovens gravsted

Mikas Allmennquiztravaganza

Quizkonsert i samarbeid med Nordlysfestivalen og Storgata Camping

Quiz-bølgen er ikke død! Nå kan ditt lag være med på et helt unikt konsept under Nordlysfestivalen. Denne quiz-konserten vil du ikke gå glipp av.

 

Se info, datoer & billetter

Velkommen til allmennquiz med mye musikk! Frisk musikk! Sjuk musikk! Skrekkelig musikk! Søt musikk! Og både lokal og ulokal musikk – i trivelige lokaler!

Quizvert Mika Martinussen lover lave skuldre, høye viker, mestringsfølelse og hjerneknirk – og ikke minst et høyst levende orkester i Tromsøs egne Arktisk Filharmoni. I tillegg er fantastiske Anne Nymo Trulsen fra Hekla Stålstrenga med som gjesteartist

Vi blir tatt med gjennom verdensdeler og verdenshistorie, höga berg och djupa hav, i en uhøytidelig quiz i venners lag.

Quizen blir både eltet og hevet i skrivende stund, men et lite tips på veien fra vår eminente quizmaster er at det kan være lurt å ha en på laget som har hørt litt klassisk musikk opp gjennom sitt liv.

På toppen av det hele kan vi friste med herlige premier til vinnerlagene fra flotte premiesponsorer: Pust Tromsø, Arktisk Filharmoni og Storgata Camping

RETTNINGSLINJER FOR BILLETTKJØP:

Quiz-konsert er et helt nytt konsept fra Nordlysfestivalen.

  • 18 års aldersgrense
  • Det er kun plass til 100 stykker inne i salen
  • Maks fem stykker på hvert lag (vi tilrettelegger for at dere kan sitte med 1 meters mellom hverandre)
  • Vi oppfordrer til at én person kjøper billettene til ditt lag samlet, slik at vi enkelt kan gjøre klart et quiz-bord til dere.

Nordlysfestivalen. Arktisk Filharmoni og Storgata Camping følger nasjonale smittevernsregler, og det vil bli gitt rikelig med info om hvordan kvelden skal forløpe.

Skulle du lure på noe ang. arrangementet eller billettkjøp – ta kontakt på johanna@nordlysfestivalen.no

Kjøpte billetter refunderes ikke

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.