Quizkonsert under Nordlysfestivalen 2021

Mikas Allmennquiztravaganza

På grunn av endrede restriksjoner i forbindelse med Covid-19 har administrasjonen og styret i Nordlysfestivalen med tungt hjerte besluttet å avlyse Nordlysfestivalen for publikum i 2021. Som en konsekvens av dette er vi dessverre nødt til å utsette denne konserten. Vi jobber med å finne ny konsertdato og denne vil annonseres fortløpende.

Quiz-bølgen er ikke død! Nå kan ditt lag være med på et helt unikt konsept under Nordlysfestivalen. Denne quiz-konserten vil du ikke gå glipp av.

Velkommen til allmennquiz med mye musikk! Frisk musikk! Sjuk musikk! Skrekkelig musikk! Søt musikk! Og både lokal og ulokal musikk – i trivelige lokaler!

Quizvert Mika Martinussen lover lave skuldre, høye viker, mestringsfølelse og hjerneknirk – og ikke minst et høyst levende orkester i Tromsøs egne Arktisk Filharmoni. I tillegg vil det bli sporadiske overraskelser i form av sangere som dukker opp her og der.

Sammen drar de oss gjennom verdensdeler og verdenshistorie, höga berg och djupa hav, i en uhøytidelig quiz i venners lag.

Quizen blir både eltet og hevet i skrivende stund, men et lite tips på veien fra vår eminente quizmaster er at det kan være lurt å ha en på laget som har hørt litt klassisk musikk opp gjennom sitt liv.

RETTNINGSLINJER FOR BILLETTKJØP:

Quiz-konsert er et helt nytt konsept fra Nordlysfestivalen.

• 18 års aldersgrense
  • Det er kun plass til 50 stykker inne i salen
  • Maks fem stykker på hvert lag (vi tilrettelegger for at dere kan sitte med 1 meters mellomrom fra hverandre)
  • Vi oppfordrer til at én person kjøper billettene til ditt lag samlet, slik at vi enkelt kan gjøre klart et quiz-bord til dere.

Nordlysfestivalen og Driv følger nasjonale smittevernsregler, og det vil bli gitt rikelig med info om hvordan kvelden skal forløpe.

Skulle du lure på noe ang. arrangementet eller billettkjøp – ta kontakt på kent@nordlysfestivalen.no
Restriksjoner
Kjøpte billetter refunderes ikke