Moddi

Relæxt konsert med våre musikere

Vi er veldig glade for at vår aller første Relæxt-konsert er sammen med vår fine venn Moddi. Denne kvelden får du høre noen av hans mest populære låter.

Se info, datoer & billetter

Relæxte konserter er åpne for alle, men er spesielt tilpasset for barn, voksne og familier som kan oppleve det som utfordrende å delta på ordinære forestillinger.

OBS! Merk deg at konserten arrangeres på Hålogaland Teater.

Les mer om hvilke tilpasninger vi gjør nederst på siden.

Moddi gleder seg

Pål Moddi Knutsen gleder seg veldig til konserten:

– Jeg har alltid hatt et ønske om at musikken min skal kunne nå ut til alle, uavhengig av hvilke forutsetninger de har for å høre på. Derfor er det superstas å få delta på Relæxt, og forhåpentligvis ser jeg noen nye fjes i publikum den 1. mars, sier han.

– Til konserten har jeg valgt ut et knippe låter som passer for de aller fleste. Publikumsfavoritter som House by the Sea og Togsang er selvsagt på programmet, i tillegg til sanger fra mitt nye album som kommer til høsten. På scenen står jeg alene og sammen med fire strykere fra Arktisk Filharmoni, med spesialskrevne strykerarrangementer for anledningen.

Nært og godt samarbeid

Vi i Arktisk Filharmoni har samarbeidet med Moddi flere ganger, sist like før jul, da vi spilte sammen i konsertene Ujul både i Tromsø og på Finnsnes.

Denne opptrer Moddi med vår strykekvartett Brynjar Lien Schulerud (fiolin), Anders Melhus (fiolin), Heidi Bilsbak (bratsj) og Bernt Simen Lund (cello).

Hva er Relæxt?

Relæxt er et konsept utviklet av Hålogaland Teater (HT) som har som mål å gi publikum som synes det er utfordrende å delta på ordinære kulturarrangementer et godt tilbud.

Relæxte forestillinger og konserter er spesielt tilpasset barn, voksne og familier med behov for litt mer avslappede rammer for å nyte opplevelsen.

HT har inkludert Nordlysfestivalen, Tromsø Internasjonale Filmfestival og Arktisk Filharmoni i prosjektet, og denne våren har Tromsø – som eneste by i Nord-Europa et eget Relæxt-program med konserter, teater og film.

Under Relæxt-konserter gjør vi følgende tilpasninger:

  • Lyset i salen vil være dempet, men aldri slått av.
  • Vi har eliminert scenerøyk og strobebelysning.
  • Vi har justert lydnivået.
  • Vi lager en visuell guide som beskriver hele opplevelsen fra du kommer til HT til konsertslutt.

Her finner du den visuelle guiden:

Visuell guide

Og viktigst av alt:

  • Under relæxte konserter er det helt lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse, og rope.
  • Det er i tillegg lov til å gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske.
  • Du kan trekke deg tilbake i en skjermet sittegruppe i foajeen før, under eller etter forestillingen hvis du skulle ha behov for det.
  • Det vil være to verter inne i salen for å assistere publikum og være behjelpelig med det dere måtte trenge.
    Les mer om bakgrunnen for Relæxt her.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.