Musling med melk

Familiekonsert med Tonje Unstad

Musling med melk

På grunn av den krevende situasjonen vi er inne i med covid-19 tvinges stadig flere kulturhus og konsertarenaer til å stenge i april. Vi må derfor meddele dere at vi avlyser eller utsetter alle våre planlagte konserter for april. Dette gjelder alle spillesteder. Vi jobber med å se nærmere på hvilke konserter som kan settes opp senere og hvilke vi må avlyse, og håper på forståelse for at dette tar litt tid.

Se info, datoer & billetter

Les mer her.

 

Sjørøver Magda bærer på en hemmelighet. Du vet ikke hvem hun er, sier du? Jo, det kan jeg fortelle deg. Men da må vi dykke! Ned i havet blant sjøstjerner, krabber og rare maneter. Inn i tang og tare og gjennom strømmene som tar oss lengre ut i fjorden.

For det er der Sjørøver Magda står! Til rors på sitt eget skipsvrak, dypt der nede på havets bunn.

Tonje Unstad er endelig tilbake med sine barnesanger, og sammen med Arktisk Filharmoni presenteres de nå i ny drakt i arrangementer fulle av lek og undring. Plata ble Spellemannsnominert i 2018, og har siden fått mange nye lyttere.

«Musling med melk er et univers den grenseløse barnefantasien verdig,» skrev Morgenbladet og sammenlignet Unstads tekster med Inger Hagerups.

Det er vi helt enige i, og ønsker med det velkommen til en spennende og annerledes konsert.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.