Musling med melk

Musling med melk

Familiekonsert med Tonje Unstad

Sjørøver Magda bærer på en hemmelighet. Du vet ikke hvem hun er, sier du? Jo, det kan jeg fortelle deg. Men da må vi dykke! Ned i havet blant sjøstjerner, krabber og rare maneter. Inn i tang og tare og gjennom strømmene som tar oss lengre ut i fjorden.

Se info, datoer & billetter

For det er der Sjørøver Magda står! Til rors på sitt eget skipsvrak, dypt der nede på havets bunn.

Tonje Unstad er endelig tilbake med sine barnesanger, og sammen med Arktisk Filharmoni presenteres de nå i ny drakt i arrangementer fulle av lek og undring. Plata ble Spellemannsnominert i 2018, og har siden fått mange nye lyttere.

«Musling med melk er et univers den grenseløse barnefantasien verdig,» skrev Morgenbladet og sammenlignet Unstads tekster med Inger Hagerups.

Det er vi helt enige i, og ønsker med det velkommen til en spennende og annerledes konsert.

Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at publikum skal få en trygg konsertopplevelse.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.