Tegning av Clara og Nøtteknekkeren

Nøtteknekkeren

Førjulsballett med julemagi

Velkommen til en eventyrlig førjulsballett fylt med vakker musikk og dans, en stor klype kjærlighet og en liten dose magi.

Se info, datoer & billetter

Det er igjen duket for førjulsballett, og i år er det den tradisjonsrike juleballetten Nøtteknekkeren som står på plakaten sammen med våre faste samarbeidspartnere – Pias Ballettstudio i Bodø og Kulturskolen i Tromsø.

Den populære balletten handler om Clara, og alle eventyrene hun opplever sammen med Nøtteknekkeren.

Det er jul, og hjemme hos Clara kommer det mange gjester i juleselskap. Den mystiske Herr Drosselmeyer er blant gjestene og han har laget merkelige og magiske gaver til alle barna. Clara får en tredukke i gave. Den ser ut som en soldat og kan knekke nøtter med tennene.

Etter hvert forlater alle gjestene og familien går til sengs. Om natten tas vi med inn i Claras drømmeverden. Det er en vidunderlig julefantasi hvor nøtteknekkerdukken har blitt levende og tar henne med på spennende eventyr, hvor hun blant annet møter de magiske lekene fra kvelden før.

Sammen slåss de mot selveste rottedronningen og de reiser med snøfeen til sukkertøyfeens land.

Vi garanterer flotte danse- og musikkopplevelser og en solid porsjon julestemning!

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.