Det beste fra La Bohème

Operagalla 2022

Hvorfor ikke starte året med en skikkelig fest? Vi ser ingen grunn til å la være, og når vi inviterer til operagalla får vi virkelig det beste av det beste – høydepunkter fra en av tidenes største operasuksesser: La Bohème. Selvsagt med et realt stjernelag av solister og vår egen sjefdirigent Christian Kluxen.

Se info, datoer & billetter

Mange opplever operagallaen tidlig i januar som et musikalsk og sosialt høydepunkt for året, og denne kvelden lover vi noe helt spesielt. For å markere at det er 10 år siden vår fullsceniske oppsetning av La Bohème, vier vi nemlig denne gang hele operagallaen til denne klassikeren.

Handlingen i La Bohème foregår i fire tablåer, eller øyeblikksbilder, av den vakre historien om de fire bohemvennene i Paris. På årets operagalla får vi høre både første og siste av disse bildene. Her møter vi de kjente karakterene og ikke minst får vi høre de mest berømte ariene fra operaen på løpende bånd.

 

Mariann Fjeld-Solberg Foto: Anne-Margrethe Mathiesen

Mathilde Salmi Marjavara

Aleksander Nohr Foto: Kristine Hellemo Larsen

Daniel Johansson Foto: Nadja Sjöström

Espen Langvik Foto: David Gonzales

Jens Erik Aasbø

Thor Inge Falch

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.