Operagalla 2023

med Emil og Didrik Solli-Tangen

Hvorfor ikke starte året med en skikkelig fest? Vi ser ingen grunn til å la være, og sammen med brødrene Emil og Didrik Solli-Tangen inviterer vi til en musikalsk festaften av de sjeldne.

Se info, datoer & billetter

Mange opplever operagallaen tidlig i januar som et musikalsk og sosialt høydepunkt for året, og denne kvelden ligger alt til rette for nettopp det. Du får høre høydepunkter fra både opera og operetter, ispedd andre musikalske klassikere, med to strålende solister og symfoniorkesteret, under ledelse av dirigent Peter Szilvay.

Didrik og Emil Solli-Tangen har gjort seg bemerket på store scener både i inn- og utland, og har blitt kjent gjennom en rekke TV-opptredener. Didrik er utdannet klassisk sanger ved Barratt Due Musikkinstitutt, og Emil er utdannet operasanger ved Statens Operahøgskole i Oslo.

Dirigent for årets operagalla er tidligere kunstnerisk leder for sinfoniettaen vår, Peter Szilvay. Han er en av landets mest ettertraktede dirigenter, både innen opera og det symfoniske repertoaret. Szilvay dirigerer jevnlig alle de norske orkestrene og har også gjort opptredener med en rekke europeiske orkestre.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.