Smilende mann med flugelhorn

Pacho Flores

Latinsk lidenskap

 

Det gleder oss enormt å kunne invitere til et kjært gjensyn med den fantastiske trompetisten Pacho Flores.

Se info, datoer & billetter

Pacho Flores er en sann venn av Arktisk Filharmoni, gjennom flere tidligere besøk. Mange vil huske hans utrolige trompetklang og sterke formidling av de store trompetkonsertene til Haydn og Arutiunian, for ikke å snakke om hans smektende versjon av Piazzollas klassiker Oblivion.

«Det mest imponerende jeg noensinne
har sett orkesteret gjøre»
Emi Kjeldsberg, Nordlys

 

Flores har vært solist med Arktisk Filharmoni på turné til steder som Salzburg, Wien og Amsterdam, og vi har dessuten gitt ut plate sammen på Deutsche Grammophon.

Denne gang har Pacho med seg et svingende latinamerikansk program. Du får høre musikk av Ginastera, Freiberg og Flores selv, og tre av fire stykker har faktisk norgespremiere på denne konserten.

«En fantastisk trompetist og et orkester som stråler.
(…) hakesleppet bli et faktum.
Nå er man helt sikker på at ´det går ikke an å spille sånn´»
Jørgen Mathisen, Avisa Nordland

Pacho Flores har vunnet en rekke priser for sitt trompetspill. Blant annet den mest prestisjetunge trompetkonkurransen i verden, Maurice André International Contest. Flores har en eksklusiv innspillingsavtale med Deutsche Grammophon.

Manuel Hernández-Silva er utdannet ved konservatoriet i Wien under professor Reinhard Schwarz og Georg Mark. Han har vært sjefdirigent i flere spanske orkestre. I tillegg har han dirigert en rekke orkestre i resten av Europa, samt Sør- og Mellom-Amerika.

 

Musikken samlet på en liste. Lytt og gled deg til konserten:

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.