Rabalder

Familiekonsert

Opplev årets Gullrute-vinner, NRK-serien Rabalder, på det store filmlerretet, med levende filmmusikk fra Arktisk Filharmoni.

Foto: Charlotte Gjertsen

NRK-serien har vært en stor suksess, med over 4 millioner treff i nettspilleren til NRK. Hver episode er sett i snitt 311.000 ganger. På denne filmkonserten kan du oppleve utdrag fra TV-serien,mens orkesteret spiller den originale filmmusikken fra scenen.

Musikken er komponert og dirigeres av Raymond Enoksen. Dette blir en helt annerledes og storslått måte å oppleve regissør Tord T. Olsens nordnorske univers på. Forestillingen varer i ca. 1 time, og passer for hele familien.