Relæxt adventskonsert

Stemningsskapende klassisk

Vi starter adventstiden med en relæxt konsert som setter den rette stemningen for julemåneden.

 

Se info, datoer & billetter

Vinteren fra Vivaldis Årstidene og Eine Kleine Nachtmusik av Mozart skulle passe perfekt når vi nærmer oss den mørkeste tiden på året. Videre får du vakre klassikere av Tsjajkovskij, Pachelbel og Mozart.

Når vi så avslutter med høytidsstemte En rose er utsprungen samt utdrag fra Juleoratoriet av Bach, er den fine adventsstemningen satt allerede fra starten av desember.

Terje Tønnesen er spillende leder for kammerorkesteret på denne konserten, og som solist har vi med oss den strålende sopranen Berit Norbakken.

Relæxte konserter er åpne for alle, men er spesielt tilpasset barn, voksne og familier som synes det er utfordrende å delta på ordinære konserter.

Vi gjør små tilpasninger for å skape en relæxt opplevelse. For eksempel demper vi lyset i salen, men slår det aldri helt av. Vi bruker ikke scenerøyk og strobebelysning, og vi har juster lydnivået i de høyeste toppene.

I tillegg får du på forhånd tilsendt en visuell guide som beskriver hele opplevelsen fra du ankommer konsertlokalet til konsertens slutt.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.