Relæxt barokk

med kammerorkesteret

Høye parykker blir det lite av, men vi lover et program fylt med herlig, svingende barokkmusikk, i avslappede rammer.

Du får høre Arktisk Filharmonis egen Yegor Shevtsov som solist på vår splitter nye cembalo. Han spiller både sammen med kammerorkesteret og noen små stykker kun for cembalo.
Musikken er skrevet av barokkens store mestere, som Bach, Lully og Scarlatti.

Relæxte konserter er åpne for alle, men er spesielt tilpasset barn, voksne og familier som synes det er utfordrende å delta på ordinære konserter.

Det er helt lov å både snakke høyt, le, gråte, tikse og rope. I tillegg er det lov til å gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske.

Vi gjør små tilpasninger av konsertene for å skape en relæxt opplevelse. For eksempel demper vi lyset i salen, men slår det aldri helt av. Vi bruker ikke scenerøyk eller strobebelysning, og vi har juster lydnivået i de høyeste toppene.

I tillegg lager vi en visuell guide som beskriver hele opplevelsen fra du ankommer konserten til konsertens slutt. Visuell guide kan lastes ned som PDF her (kommer snart)