Alexander Rybak med fele

Rybak og Kraggerud

Eventyrlig klassisk

Du kan vente deg en eventyrlig musikkmiks fra Alexander Rybak og Henning Kraggerud i samspill med Arktisk Filharmoni.

Se info, datoer & billetter

Alexander Rybak skulle ikke trenge noen nærmere presentasjon. Etter seieren i Eurovision Song Contest i 2009 med sin egen låt Fairytale har han hatt stjernestatus i det meste av Europa og Asia, med sitt sjangerkryssende repertoar som mikser alt fra pop til klassisk og folkemusikk.

Henning Kraggerud er ikke bare kjent som en virtuos og teknisk briljant utøver av klassisk musikk. Han er leken og utforskende i møtet med den klassiske musikken og i tillegg en strålende formidler. Sammen med kammerorkesteret vårt utvider han stadig grensene for tolkning og fremføring av sjangeren.

Hva er vel da mer naturlig enn å invitere med seg en grensekryssende artist som Alexander Rybak på scenen? For det er nettopp lekenhet og stor musikalsk spennvidde du får oppleve når Rybak og Kraggerud slår seg sammen med Arktisk Filharmonis kammerorkester.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.