Ulrikke Nesby og Tuva Frydenlund

Sanger til Julestjernen

Julekonsert med Tuva Frydenlund og Ulrikke Nesby

Velkommen til stemningsfull julekonsert i Ishavskatedralen, med de unge talentene Tuva Frydenlund og Ulrikke Nesby.

Denne kvelden vil publikum virkelig få kjenne på julestemning, med vakre sanger av blant annet Mozart og Schubert, og kjente melodier som Sonjas sang til Julestjernen. Ta en pause fra stresset som kommer de siste dagene før jul, len deg tilbake, og kjenn julefreden sette seg. Konserten passer for alle aldre, og varer i ca. 1 time og 30 minutter inkludert pause.

Tuva Frydenlund studerer på Norges Musikkhøgskole og ble i 2020 tatt opp i Arktisk Filharmonis mentorprogram. Tuva har vært solist med orkestret i flere sammenhenger. Blant Tuvas lærere kan nevnes Solveig Kringlebotn, Anne-Lise Sollied, Berit Norbakken og Wenche Maria Jentoft.

Ulrikke Nesby studerer på Norges Musikkhøgskole med professor Jorunn Marie Bratli. Høsten 2021 fikk hun Ishavskraft sitt talentstipend. Ulrikke har spilt utallige konserter, blant annet flere ganger på Kommende Stjerner på Nordlysfestivalen og som solist med strykere fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo.

Tuva og Ulrikke har nylig etablert seg som duo etter at de begynte sammen på Norges Musikkhøgskole høsten 2022. De viser begge sterk musikalitet og kreativitet, og fremfører musikk på en nyskapende måte med stort overskudd. Repertoaret strekker seg fra Mozart og Grieg til Trygve Hoff, og de planlegger å gjennomføre en sommer-turne i Nord-Norge i 2023. På musikkhøgskolen har de fått strålende tilbakemeldinger fra mezzo-sopran Marianne-Beate Kielland, fiolinist Henning Kraggerud og professor Einar Henning Smeby. I høst har de spilt lunsjkonsert i Bodø for fullsatt sal, og gleder seg til fremtidige konserter sammen som duo.

Her kan du lese mer om Tuvas eventyrlige uke og
Tuva som mentorkandidat i Arktisk Filharmoni.